2月4日 After School Cooking activity インクル学童保育の料理アクティビティ 浜松市

学童保育の料理

Today we made potato chips!

For ingredients (and English vocabulary) we use potatoes, canola oil, and salt. We also had ketchup for an optional dip.

Here’s how to do what we did:
Heat the oven to 200 degrees C. Wash and peel the potatoes. As you peel, put them in a bowl with about 3 tablespoons of oil (peanut or canola are good). Put the slices on a paper towel to get rid of some of the oil. Put on parchment paper on an oven tray and bake for 10-20 minutes. ( To avoid hot oil splashing in a frying pan, we used the oven. )

Keep checking the chips every 5 minutes or so. You don’t want them to get too brown! I hope you like it!

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フライパンに熱い油が飛び散らないように、オーブンを使用しました。

今日はポテトチップスを作りました!

食材(および英語の語彙)には、ジャガイモ、キャノーラ油、および塩を使用します。 オプションのディップのケチャップもありました。

これが私たちがしたことをする方法です:
オーブンを200℃に加熱します。ジャガイモを洗って皮をむきます。 皮をむきながら、大さじ3杯のオイルを入れたボウルに入れます(ピーナッツまたはキャノーラが適しています)。 スライスをペーパータオルの上に置いて、オイルを取り除きます。 オーブントレイに羊皮紙を置き、10〜20分間焼きます。 (フライパンに熱いオイルが飛散するのを防ぐため、オーブンを使用しました。)

5分ごとにチップをチェックしてください。 茶色になりすぎたくない! 気に入ってほしいです!